Fenerbahçe 5 Eksikle Konya Karşısında

F.bahçe bu akşam saat 21.45’te Konya’da Torku Konyaspor maçıyla sezonu açacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2013 13:15
Fenerbahçe 5 Eksikle Konya Karşısında

Sarı lacivertliler ligin ilk maçına cezalı olan Meireles, Volkan ve Alves’ten yoksun olarak çıkacak. Ayrıca son antrenmanda sakatlanan Mehmet Topal ve yeni iyileşen Gökhan Gönül de kadroda yer almıyor.

T.KONYASPOR
ITANDJE
TOLGA
SELİM
KOKALAVIC
MEHMET
BOREK
İSAK
ÖMER ALİ
ERDAL
MBAMBA
THORVALDSSON

FENERBAHÇE
MERT
M.TOPUZ
BEKİR
YOBO
HASAN ALİ
CRISTIAN
EMRE
ALPER
KUYT
SOW
EMENIKE

N’Douassel’in büyük acısı!
SÜPER Lig’e bu sezon yükselen Torku Konyaspor’un sezon başında Grozny’den kiraladığı Ezechiel N’Douassel’in 41 günlük bebeği hayatını kaybetti. Aldığı acı haber sonrası ülkesi Çad’a giden N’Douassel F.Bahçe karşısında oynayamayacak. Bu arada, 21 bin kapasiteli BŞB Atatürk Stadı’nda F.Bahçe’ye normal kontenjan olan yüzde 5’ten iki kat fazla olarak 2 bin 363 yer ayrıldı.

Konya’da takıma çiçekli karşılama
TORKU Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya’ya gelen Fenerbahçe kafilesi taraftarlarca çiçeklerle karşılandı. Özel uçakla Konya Havalimanı’na gelen Fenerbahçe takımına çok sayıda sarı lacivertli taraftar yoğun ilgi gösterdi.

2 MAÇ DAHA VAR
Çaykur Rize-G.Birliği Karabük-Kasımpaşa
SÜPER Lig’de bugün 2 maç daha oynanacak. Ligin yeni takımı Ç. Rizespor, Özgür Yankaya’nın yöneteceği maçta saat 20.00’de Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Aynı saatte oynanacak bir diğer karşılaşmada K.Karabükspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Mustafa İlker Coşkun’un yöneteceği karşılaşma yenilenen Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.