Fenerbahçe Aradığı 10 Numarayı Buldu

Yeni sezon için transferde kolları sıvayan ve ilk hedef olarak yeni bir 10 numara bulmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, Marsilya'nın orta saha yıldızı Mathieu Valbuena'ya gözünü dikti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2014 13:39
Fenerbahçe Aradığı 10 Numarayı Buldu

Sarı-lacivertli ekibin geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında Fransız ekibi ile oynadığı maçlarda 29 yaşındaki oyuncuyu yakından izleme fırsatı bulan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, Valbuena'ya hayran kaldıkları belirtildi. Marsilya ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız oyuncu hızı ve tekniği ile dikkat çekiyor. Fransız ekibinin, Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadığı karşılaşma sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya ile bir süresohbet eden Valbuena, tribünlere ve atmosfere hayran kaldığını belirtmiş ve sarı-lacivertlitakımda her oyuncunun forma giymek isteyeceğini kaydetmişti.

Marsilya ile bu transfer için girişimleri başlatan Fenerbahçe'nin, bonservis konusunda anlaşmasağladığı takdirde Fransız oyuncuyu renklerine bağlamayı planladığı öğrenildi. Teknik DirektörErsun Yanal'ın da bu transfere yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

Sarı-lacivertli yöneticilerin Valbuena konusunda bir sıkıntı yaşamadıkları, Fransız oyuncununTürkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu sezon 38 maçta forma giyen milli oyuncu üç kez de gol sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.