Fenerbahçe Artık Trabzon'a Gitmek İstemiyor

Fenerbahçeli bazı yöneticiler Trabzonspor ile oynanacak maçların farklı bir statta yapılması için resmi başuvuruların yapılması gerektiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2014 12:39
Fenerbahçe Artık Trabzon'a Gitmek İstemiyor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu dün bir araya geldi.Toplantının ilk gündem maddesi Trabzon deplasmanında yaşanan olaylardı.

Sarı-lacivertli bazı yöneticiler bu olayların tekrarlanmaması için artık Trabzonspor ile oynanacak maçların farklı bir statta yapılması için resmi başuvuruların yapılması gerektiğini belirtti.

Beşiktaş'tan Fener derbisine ‘küfür’ tedbiri!
Küfürlü tezahürat konusunda ceza sınırında olan Beşiktaş, şimdiden Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe derbisini düşünmeye başladı.

Galatasaray derbisinde yaklaşık 3.5 milyon TL hasılat elde eden siyah-beyazlılar, hem bu maddi avantajı hem de ligin zirvesi açısından kazanılacak puan için, önlem paketi hazırladı.

Fenerbahçe maçı öncesinde Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kartal, çirkin ve kötü tezahürattan ceza alma riskini ortadan kaldırmak için gerekirse taraftar götürmeyecek. Bu stratejiyi henüz karara bağlamayan Beşiktaş Yönetimi, daha önce Trabzonspor’un da yaptığı gibi, Torku Konyaspor maçında yeşil - beyazlı yönetimden bilet istememeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.