Fenerbahçe Cezayı Kesti

Fenerbahçe Yönetimi, GS Store’a yapılan saldırının arkasında kulüp üyesi, kombine veya taraftar kart sahibi olması durumunda bu kişilere gerekli cezayı verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2014 12:12
Fenerbahçe Cezayı Kesti

Çaykur Rizespor maçı sonrası Bağdat Caddesi’ndeki şampiyonluk kutlamaları sırasında Galatasaray Store’a yapılan saldırının ardından Fenerbahçe Yönetimi de harekete geçti.

Emniyet ile bu konuda yakın temasta olan sarı-lacivertli kulüp, eğer olaya karışan gerçek Fenerbahçe taraftarı varsa, bu kişilere gerekli cezayı kesecek. Önceki gün yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı kulübe geçmiş olsun dileklerini ileten yönetim bu olayın sıcağı sıcağına kendi taraftarlarına mâl edilmesine karşı çıkmıştı. Gözaltına alınan kişilerden 5’inin hırsızlık ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu belirtilip, kesin yargıya varmanın doğru olmadığı ifade edilmişti.

Sarı-lacivertli yönetim soruşturmanın sonunda bu yağmalama ve yakma eylemine karışan kişilerin kulüp üyesi, kombine ya da taraftar kart sahibi olması durumunda derhal gerekeni yapacak. Üye ise ihraç edilecek. Kombinesi ya da taraftar kartı varsa da bu elinden alınacak.

DAHA ÖNCE OLMADI
Mevcut mağazanın yıllardır Bağdat Caddesi’nde faaliyet gösterdiğini ifade eden sarı-lacivertli yöneticiler bugüne kadar ufak tefek olayların dışında bir sıkıntı yaşanmadığını belirttiler. Şampiyonluktan sonra gerçekleşen bu hadisenin farklı kişilerin planı olduğu söyleyen yöneticiler bu provakasyona kapılan gerçek sarı-lacivertli taraftarların da cezasız bırakılmayacağının altını çizdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.