Fenerbahçe Karıştı

Portekizli Bruno Alves, Salih’i bir kez daha sakatladı; Yanal idmandan kovdu. Nijeryalı ise daha önce Beşiktaş maçında atıştığı Caner’in çalışmada üzerine yürüyünce antrenman iptal oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2014 13:37
Fenerbahçe Karıştı

VARAN 1-İdmanda gerilim
Akhisar’a farklı kaybedip, karizmayı çizdiren F.Bahçe’deki düşüşün altında yaşanan gerçekler gün yüzüne çıktı. Geçen hafta şampiyonluklarını ilan ettikleri Rize maçının ardından kutlamalar için soluğu önce Papermoon sonra da Reina’da alan F.Bahçeli futbolcular, 3 günlük izinde de bol bol dinlenmişti. Ancak perşembe akşamı başlayan idmanlarla birlikte gerilim adeta tavan yaparak kavgaya ramak kalan tartışmalar yaşandı.

Zorlu geçen sezonun yükünü atamayan futbolcular arasında rakiplerine de maç içinde sertlik dozajını aşan hareketlerde bulunan Alves başroldeydi. Portekizli, Salih Uçan’a gereksiz ve sert bir faul yapınca genç yıldız acı içinde yerde kaldı. Sakatlığı çok ciddi olabilirdi. Tüm takım bir anda Alves’e tepki gösterdi. Kaptanlar Emre ve Volkan hemen duruma müdahele etse de tansiyon bu sefer daha da arttı.

İDMAN KAPALI OLSA..
Yanal duruma el koymak adına hemen Alves’i soyunma odasına gönderdi. Ersun hocanın sezon boyunca sıkça yaptığı bu uygulama hem gerilimi düşürdü hem de oyuncuların sakinleşmesine zaman tanıdı. Zaten Alves soyunma odasına gitmese kavga da kaçınılmaz olacaktı. Ersun hocanın bu başarılı zamanlaması tecrübeli savunmacıyı yaptığı hatayla baş başa bıraktı, Alves de idmanın bitimiyle önce Salih’ten sonra da tüm takımdan özür diledi.

O günkü olay tatlıya bağlansa da agresif futbolcunun vukuatları bununla sınırlı kalmadı. Cuma günkü çalışmada girdiği bir hava topu mücadelesinde yere düşerken dirseği genç kaleci Murat’ın tam yüzüne geldi. Murat’ın suratından kan aktığını gören Volkan, Alves’e bir uyarıda daha bulunmak zorunda kaldı. O gün idmanın basına açık olması bir anlamda tartışmanın önlenmesinde de önemli bir rol oynadı.

VARAN 2 – Kampta Salih’in ayağını kırıyordu!
Gaddarlığa varan sert hamleleriyle sadece rakiplerini değil, takım arkadaşlarını da çileden çıkaran Alves’in devre arası kampında da Salih Uçan’ı sakatladığı ortaya çıktı. Genç yıldıza çok sert giren deneyimli savunmacı, neredeyse Salih’in ayağının kırılmasına neden olacaktı.

Destek ayağının yerde olmasından dolayı darbeyi ucuz atlatan Salih’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde de Hasan Ali’ye tekme savuran Alves, Selçuk ve Emenike tarafından ciddi şekilde uyarılmıştı.

VARAN 3 – ‘Ya kurallara uy ya tenis oyna’
Yanal, Caner’le tartışan Emenike’yi bu sözlerle uyardıktan sonra takımı soyunma odasına yolladı. Fenerbahçeli futbolcuların kutlamalara gölge düşüren tartışmaları bundan ibaret değil. Akhisar maçının taktik çalışmasında ise, 2. vukuata Emenike imza attı. Vurdumduymaz halleri yüzünden Ersun hocadan sıkça azar işiten golcü, idmanda bir anda Caner’le atıştı. Sözlü tartışma büyüdü, Emenike, milli sol bekin üzerine yürüdü. Araya takım arkadaşları girince hırsını saha kenarındaki toplardan çıkardı.

Bu hareket idman düzenine ve ciddiyetine bir anlamda isyandı. Volkan ve Emre yine kaptanlık sorumluluğuyla Emenike’ye yaptığı davranışların yanlış olduğunu anlattı. Ersun hoca ise tüm takımı soyunma odasına gönderdi.

‘SENİN AMACIN NE?’
Nijeryalı’yı da yanına çağırarak, “Ne yapmaya çalışıyorsun? Amacın ne? Takım için oynaman ve takımla hareket etmen gerekiyor. Madem böyle oynamayacaksın git o zaman tenis oyna. Kurallara uy, kendine gel” şeklinde sert bir çıkış yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.