Fenerbahçe Rekora Koşuyor

Antalyaspor'u 4'leyen F.Bahçe, rekora koşuyor. Kanarya, haftaya Beşiktaş'ı da mağlup ederse ligin en erken şampiyonluğunu ilan eden takımı unvanıyla tarihe geçecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2014 15:35
Fenerbahçe Rekora Koşuyor

Antalyaspor galibiyetiyle puanını 66'ya yükselten Fenerbahçe haftaya derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı yenerse şampiyonluğu garantilemiş olacak.

Fenerbahçe, müthiş bir taraftar coşkusu altında oynadığı maçta MP Antalyaspor'u cezalı 5 asından yoksun Kadıköy'de 4-1'lik skorla mağlup edip, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Canını dişine takarak oynayan sarı-lacivertli ekip, Caner, Kadlec (2) ve Sow'un golleriyle rahat bir galibiyet elde ederken, ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibi Beşiktaş'a 12, Galatasaray'a ise tamı tamına 13 puan fark attı.

ESKİ REKOR DA FENER'İN
Fenerbahçe önümüzdeki pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takipçisi Beşiktaş'la karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım bu maçta elde edeceği zaferle, 2013-14 sezonunun şampiyonu olduğunu resmen ilan edecek. Galibiyet halinde gelecek bu şampiyonluk, Fenerbahçe'yi tarihe altın harflerle yazdıracak.

Fenerbahçe, lig tarihinde sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluk turu atan ilk takım olacak. Süper Lig'in tarihinde en erken şampiyonluğu 1968-69 sezonunda yine Fenerbahçe yakalamış bitime 3 hafta kala şampiyon olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.