Fenerbahçe'de Ayrılıklar Başladı

Yıldız futbolcu ayrılmak istediğini yönetime iletti

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2013 11:10
Fenerbahçe'de Ayrılıklar Başladı

CAS’ın UEFA’nın verdiği Avrupa kupalarından 2 yıl men kararını onamasından sonra Fenerbahçe’deki gerilim yönetimin ardından futbol takımına da sıçramış durumda... Sarı-Lacivertliler’de özellikle takımda bulunan eski yabancılar bu durumdan oldukça rahatsız. Yeni transferler ise böyle bir durumun yaşanabileceğini bile bile geldikleri için herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Ancak Meireles ve Sow gibi takımın önde gelen yıldızları bu durumdan oldukça hoşnutsuz.

MENAJERİNE TALİMATI VERDİ
İşte bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe yönetiminin korktuğu başına geldi... Raul Meireles, Fenerbahçe’nin 2 yıl ceza alması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini menajerine iletti. Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşen Portekizli yıldızın menajerinin de, “Meireles, Avrupa’da kendini göstermek istiyor. Alınan bu ceza nedeniyle de bu hedefine ulaşamayacak. Bunun için de ayrılmak istiyor” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum