Fenerbahçe'de İki İmza Birden Geliyor

Ligde şampiyonluğa doğru koşan Fenerbahçe, gelecek sezonun takımı için de çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2014 15:53
Fenerbahçe'de İki İmza Birden Geliyor

Ligde şampiyonluğa doğru koşan Fenerbahçe, gelecek sezonun takımı için de çalışmalarına başladı.

Bu sezon ligde fırtına gibi esen sarı lacivertli kulüpte transfer çalışmaları başladı. Yakalanan güzel havayı gelecek sezonda sürdürmek isteyen Fenerbahçe yönetimi taraftarları mutlu edecek bir girişime hazırlanıyor.
Derbiden sonra

Fenerbahçe'de her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşılması moralleri yükseltirken yönetim transfer operasyonuna start verdi. Takım içinde geleceği muamma isimlerle sözleşme sorunlarını çözmeye hazırlanan sarı lacivertliler derbiden sonra imzaları attırmaya hazırlanıyor. Avrupa'dan ciddi teklifler alan Caner, Sow gibi oyuncularını bırakmak istemeyen Fenerbahçe'de derbiden sonra ciddi gelişmeler yaşanacak.

Caner ve Sow
Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Caner için girişimlere önceki günlerde başlayanFenerbahçe yönetimi derbiden sonra Milli yıldıza imza attırmayı planlıyor. Sözleşmesi 2016 yılında bitecek olan Senegalli Sow için de gelen tekliflerin önüne geçmek isteyen yönetim golcü futblcunun da sözleşmesini sürpriz bir şekilde uzatmaya hazırlanıyor. Son haftalarda yükselen performansını Bursa maçında attığı golle taçlandıran Senegalli futbolcu da sözleşme yenileme fikrine sıcak bakıyor.

Müthiş istatistik
Özellikle bu sezon sol bekte gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Caner, 24 Süper Lig maçında 13 asist yaparken 2 de gol attı. Senegalli yıldız Sow ise bu sezon çıktığı 23 Süper Lig maçında 11 gol atarken 5 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.