Fenerbahçe'de Sow'un Değeri 20 Milyon Euro

Fenerbahçe, attığı gollerle Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Moussa Sow için kulübün 20 milyon eurodan kapı açması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2013 12:23
Fenerbahçe'de Sow'un Değeri 20 Milyon Euro

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow her geçen gün değerini biraz daha artırıyor.

İNGİLİZLER 15 MİLYON VERMİŞTİ
Sezon başı İngiliz ekibi Newcastle United'ın bu oyuncu için transferin son gününde yaptığı 15 milyon euroluk teklifi geri çeviren sarı-lacivertli yönetimin, aldığı bu karardan dolayı şimdilerde bir hayli memnun olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE BIRAKMAK İSTEMİYOR
Futbolunu geliştiren ve artık defansif anlamda da takıma katkı sağlayan Sow için İngilizlerin yine devre arası kulübün kapısını çalması bekleniyor. Ancak sarı-lacivertliler golcü futbolcuyu kesinlikle bırakmayı düşünmüyor.

KAPI 20 MİLYON EURO'DAN AÇILACAK
Sezon sonu birçok kulübün Senegalli oyuncu için teklif yapmasını bekleyenFenerbahçe Yönetimi'nin kapıyı en az 20 milyon eurodan açacağı belirlendi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Sow'un satılmasını kesinlikle istemediği ancak astronomik bir rakam karşısında kulübün menfaatleri doğrultusunda transfere yeşil ışık yakabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.