Fenerbahçe'de Taşlar Yerinden Oynuyor

Oscar Cardozo’nun transferiyle Sarı-Lacivertliler’deki yabancı oyuncu sayısı 12’ye çıkacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2013 12:41
Fenerbahçe'de Taşlar Yerinden Oynuyor

TFF’nin 6+0+4 uygulaması nedeniyle de Fenerbahçe yönetimi maliyetleri yüksek bazı yabancı oyuncular ile yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim, yabancı kontenjanı nedeniyle bu oyunculardan en az 2’siyle yollarını ayırmak zorunda. Fenerbahçe yönetimi, Premier Lig kulüplerinden Sunderland’ın transfer etmek istediği Raul Meireles ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler, Portekizli yıldız için 8 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

EN AZ ZARARLA GÖNDERİLECEK
Yönetimin yollarını ayırmayı planladığı diğer isimler ise Joseph Yobo ile Milos Krasic. Bruno Alves’in transferinin ardından teknik direktör Ersun Yanal, Yobo’nun gönderilmesi için yönetime rapor verdi. Yolların ayrılması düşünülen diğer isim ise Milos Krasic. Sırp futbolcunun menajeriyle görüşmeler devam ediyor. F.Bahçe, 7 milyon Euro’ya transfer ettiği Milos Krasic’i en az zararla elinden çıkarmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.