Fenerbahçe'den İki Bomba

Alves tamam, sol kanada Portakal

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2013 11:33
Fenerbahçe'den İki Bomba

Fenerbahçe'nin Zenit St. Petersburg’ta forma giyen Portekiz Milli Takımı oyuncusu Bruno Alves’le imza aşamasına geldiği öğrenilirken; İngiltere’ye çıkarma yapan sarı-lacivertliler defansın soluna aradıkları ismi buldu.
Fenerbahçe, Zenit St. Petersburg’ta forma giyen Portekiz Milli Takımı oyuncusu Bruno Alves’le imza aşamasına geldi. Daha önce yıldız futbolcunun kulübü ile anlaşan sarı-lacivertliler Alves’le de el sıkıştı.
Başarılı stoperle önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılması bekleniyor.

SOL KANADA PORTAKAL
F.Bahçe’nin Manchester United’ın sol beki Alexander Büttner için İngiliz ekibi ile görüşlere başladığı öğrenildi.
İngiliz basını F.Bahçe’nin Aston Villa’da forma giyen Christian Benteke’nin peşine düştüğünü yazarken Andre Santos’tan da haber beklendiği bildirildi.

ALVES'İN MENAJERİ: 'F.BAHÇE'YE TRANSFER OLABİLİR'
Moskova'da yaşayan ve Zenit St. Petesburg'da transfer operasyonlarını yöneten genel menajer Maxim Mitrofanov'a çok yakın olan FIFA Menajeri Malik Arkinov, "Alves, 3 sene önce Porto'dan Zenit'e 22 milyon euroya gelmişti. Bu sezon bütün maçlarda 11'de oynamadı; ama bana göre son derece başarılı bir stoper. Bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olabilir.

Bu sezon Zenit'te büyük değişiklikler olabilir. Lig'de ikinci oldular. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamadılar. Avrupa Ligi'nde Basel'e yenildiler. Bu nedenle değişiklik olacak; ayrıca Bruno Alves de gitmek istiyor. İyi bir teklifi değerlendirir. 29 yaşında oyuncu, Zenit onu 22 milyon euroya satın aldı; ama şu anda istediği fiyat 8-9 milyon euro. Zenit'i iyi takip ediyorum. Biliyorum ki Alves, Fenerbahçe'ye transfer olabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.