Fenerbahçe'den Tarihi Savunma

UEFA'nın verdiği 2+1 yıl Avrupa'dan men cezasına itiraz eden Fenerbahçe, UEFA Tahkim Kurulu'nda tarihi bir savunma yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2013 11:55
Fenerbahçe'den Tarihi Savunma

- UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan merkezinde saat 14.00'te başlayacak duruşmalı toplantı öncesi Fenerbahçe heyetini taşıyan uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden Cenevre'ye hareket etti.

Şike davasında yargılanan ve UEFA'ya konuyla ilgili savunma veren yönetici İlhan Ekşioğlu ile kulüp yetkilisi Tamer Yelkovan, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, futbolcular Orhan Şam, Mehmet Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay, avukat Savaş Adalet, eski futbolculardan Ümit Aydın ve Yusuf Turanlı da uçakta yer aldı.Duruşmalı toplantı için hukukçulardan oluşan bir grup ile birlikte aralarında başkan Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı ikinci bir grup da İsviçre'ye gitti.

UEFA Tahkim Kurulu'nun, sarı-lacivertli kulüp hakkındaki kararını 15 Temmuz Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.