Fenerbahçeli kadın taraftarlar çıldırdı!..

Fenerbahçe - Manisaspor maçında tribünlerde sadece kadınlar ve çocuklar olacak. Fenerbahçeli bayanlar bugün takımlarına olan desteği göstermek adına adeta gövde gösterisine çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2011 16:49
Fenerbahçeli kadın taraftarlar çıldırdı!..

Süper Lig tarihinde bu akşam tarihi bir maç oynanacak. 20.00'de Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuğu Manisaspor.

Fenerbahçe'nin cezası sebebiyle bu maçta tribünlerde sadece kadınlar ve çocuklar yer alacak. Sosyal medya üzerinde örgütlenen ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı bu karar sonrasında takımlarına olan desteği göstermek isteyen Fenerbahçeli bayan taraftarlar ise bu sabah karşılaşmanın biletlerini alacakları Feneriumlara akın etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Maraton ve Fenerium Alt için basılan ilk biletlerin tükendiği ve kulübün yeni bilet basmaya başladığı, maç saatine kadar kadın taraftarlara bilet temin edileceği belirtiliyor. Sosyal medyaya yansıyan resimlerle futbolseverlerin alışık olmadığı ilginç görüntüler ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü de resmi internet sitesi aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: "Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçemiz ile Manisaspor arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bu akşam oynanacak maça taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. TFF’nin aldığı son karar gereği sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların ücretsiz izleyebileceği maçın biletleri, bugün saat 10.00’dan itibaren Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerium mağazaları ile Suadiye Fenerium mağazasından dağıtılmaya başlandı. Sabahın erken saatlerinde itibaren mağazalar önünde kuyruklar oluşturan taraftarlar, kısa sürede basılı biletleri tüketti. Stat yetkilileri yeni biletlerin basılmakta olduğunu, basım işleminin gün içinde tamamlanacağını ve yine aynı Fenerium mağazaları ile stat önündeki Biletix gişesinden yeni bilet dağıtımının süreceğini bildirdi" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.