Fenerbahçe'ye Müjde, Koç'a Onay Çıktı

Koç ailesinden Ali Koç'a, Fenerbahçe Başkanlığı için onay çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2014 14:29
Fenerbahçe'ye Müjde, Koç'a Onay Çıktı

Bilindiği gibi Sarı-Lacivertli camiada uzunca bir süredir Aziz Yıldırım'ın yerine Ali Koç'un başkan olması konuşuluyordu.
Ancak Koç ailesinin bu duruma sıcak bakmaması nedeniyle bu düşünceler bir türlü hayatageçirilemiyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Koç ailesinin yaptığı toplantıda işlerin rengi bir andadeğişti. Koç ailesi Ali Koç'un da bulunduğu toplantıda, Ali Koç'a başkanlık konusunda şunları aktararak yeşil ışık yaktı:

"Aziz Bey ile ilgili inşallah bir sorun yaşanmaz. Ancak bir sorun olursa mayıs ayındaki malikongrede başkanlık için adaylığını bu dönemde koyabilirsin olabilirsin. Ya da istersen 2015'i bekler olağan genel kurulda aday olabilirsin."

"İNŞALLAH DEVAM EDER"
Aile büyüklerinin verdiği bu onay karşılığında ise Ali Koç şu yorumu yaptı: "Şimdilik bekleyelim. Aziz Bey'in durumu netleşsin. Şu an tek düşüncemiz adil bir yargılama sürecinden geçmesi. Gittiğimiz tüm siyasiler de bunu söylüyor. Bir çözüm yolu bulunmazsa ben de düşünür ve elimi taşın altına koyarım."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.