Fenerbahçe'ye Müthiş Haber

TFF'nin disiplin talimatında yapılan değişiklik sonucunda, artık seyircisiz oynama cezası olmayacak. Onun yerine tribün kapatma uygulaması geliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2014 11:45
Fenerbahçe'ye Müthiş Haber

Bu sezonki tribün olayları nedeniyle gelecek sezon iç sahada çıkacağı ilk iki karşılaşmayı seyircisiz oynama ihtimali olan Fenerbahçe'ye TFF'den iyi haber... HaberTürk Gazetesi'nden Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre, yeni hazırlanan disiplin talimatında seyircisiz oynama yerine, tribün kapatma cezası yer alıyor. Ayrıca federasyonun, Kayseri deplasmanına giderek maçı izleyen Fenerbahçe taraftarlarının Şükrü Saracoğlu'nda hangi tribünde oturduğunun tespiti için Fenerbahçe kulübünden bilgi isteyeceği öğrenildi. Sarı Lacivertli yöneticiler de o taraftarların bulunduğu tribünü federasyona bildirecek ve Saracoğlu'nda hangi tribünün kapatılacağını belirlemiş olacak. Fenerbahçe böylece 2 maç seyircisiz değil, sadece tribün kapamayla yeni sezona başlayacak

Sert uygulamalar var
Ayrıca Fenerbahçe yönetimi de yeni sezonda kapatılan tribünlerle ilgili senrt yaptırımlar uygulayacak. Kapama gelen yerdeki taraftarlar bu tutumlarını sürdürürse kombineleri iptal edilecek. Bunun yanısıra federasyondan gelen para cezasının tanzimi için de harekete geçilecek. Bu bedeli şahıslara fatura etmek adına hukuk kurulu ivedilikle harekete geçecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.