Fernandes Kadroda Yok

Beşiktaş, yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için bugün Ankara'ya giderken Teknik Direktör Bilic, Manuel Fernandes'i kadroya almadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2013 14:54
Fernandes Kadroda Yok

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliğiile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bilic, Fernandes'i kadroya dahil etmedi.

BILIC, FERNANDES'İ DİNLEMEDİ
Fernandes tüm hafta takım ile antrenmanlara çıktı. Devrenin son maçı olan Gençlerbirliği maçında oynamak istediğini defalarca dile getirmesine rağmen kadroya alınmayan Fernandes, bu karara oldukça şaşırdı. Fernandes, Beşiktaş'tan ayrılması halinde, Türkiye'deki olası son maçında galibiyet görmek istediğini teknik heyete iletmişti. Fernandes'in yanı sıra, Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Atiba, Motta, Eneramo Gençlerbirliği maçında yer almayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Beşiktaş, yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Günay Güvenç, Ramon Motta, Michael Eneramo ve Pedro Franco'nun katılmadığı, tedavisine devam edilen Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı takımdan ayrı olarak sahada özel çalışma yaptığı, A2 takımı oyuncuları Ümit Karaal, Ufuk Er ve Tugay Kaya'nın takımla birlikte çalıştıkları duyuruldu. Beşiktaş kafilesi öğleden sonra özel uçakla Ankara'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.