Fernando Torres Bombası

Chelsea'nin İspanyol süperstarı, Galatasaray'a gelmeye işte böyle ikna edilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 11:11
Fernando Torres Bombası

1. "Şampiyonlar Ligi’ne Chelsea’de olduğu gibi yine direkt katılacaksın. Ayrıca burada yedek kulübesi derdin yok, sağlıklı olduğun sürece banko oynayacaksın.”

2. "İstanbul’a gelişinde, sahaya ayak bastığında öyle bir sevgi ve coşkuyla karşılaşacaksın ki, Atletico ve Liverpool’da bile böylesini görmemiş olabilirsin.”

3. "İşin maddi kısmına gelince... Garanti para, maç başı, prim ve özel bonuslarla İngiltere’de kazandığın paranın kesinlikle gerisinde kalmazsın.”

Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde yürütülüyor. Listede en dikkat çeken isimlerden biri olan Fernando Torres için ise özel bir hazırlık var. Kariyeri düşüşte gibi görünmesine rağmen İspanya Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulan 30 yaşındaki golcüye, tek kelimeyle ‘müthiş’ bir teklif yapılacak.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 12 maç oynayan Chelsea, bunların sadece 5 tanesinde Torres’i ilk onbirde kullanmış, bu durum da İspanyol oyuncuyu bir hayli rahatsız etmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim, hazırladığıteklifte ilk olarakbuna vurgu yapıp, “Galatasaray da Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılıyor. Ayrıca bu kez kulübede oturma gibi bir endişe yaşamana gerek yok” denilecek. Teklifin 2. bölümünde olaya biraz romantizm katılacak! Torres’e İstanbul’a gelmeyi seçerse burada karşılaşacağı ortam anlatılacak.

PARA PROBLEM DEĞİL

Atletico Madrid ve Chelsea’yi tercih etmeden önce Liverpool’da bir efsane olan Torres’e şu mesaj verilecek: Buradaki aşk, sevgi ve coşku bambaşka. Teklifin 3. ve son bölümü ise tamamen duygusal! Ada’da vergiler çıktıktan sonra 4.2 milyon pound (Yaklaşık 15 milyon TL) kazanan yıldız oyuncuya buna yakın bir ücret önerilecek. 35 yaşında Galatasaray’a gelen Drogba’ya 1.5 sezon için 10 milyon Euro (28.5 milyon TL) ödeyen Sarı-Kırmızılılar, süperstar için kesenin ağzının açılabileceğini bir kez daha gösterecek. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.