Festival Bitti Gül Heykeli Dikildi

Gül ve Halı Festivali’ne yetişmesi için büyük çaba sarfedilen iki büyük dev heykeli geçte olsa Kaymakkapı Meydanı’na konuşlandırıldı. Gül yaprakları da kısa süre içerisinde monte edilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2012 13:47
Festival Bitti Gül Heykeli Dikildi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın festivale yetişmesini çok arzu ettiği hatta montajlama işlemine bile başlandığı dev gül heykellerinin festivalde ancak direkleri dikildi.

Toplam 60 ton ağırlığında ve 19 metre yüksekliğindeki gül motifleri festival bittikten sonra gece vinç aracılığıyla yerine konuşlandırıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, festival konserinin bitmesinin ardından kurmaylarıyla Kaymakkapı’ya gelip geç saatlere kadar montajlama çalışmalarını yerinde inceledi. Sabah uyanan Ispartalılar kent merkezinde dev gül heykellerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Güllerin yapraklarının da kısa süre içinde motajının yapılacağı öğrenildi. Çalışmaların bitmesinin ardından trafiğe kapalı o kavşak trafiğe açılacak. Araçlar gül heykellerinin altından geçecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum