Festival Coşkusu Başladı

Pazar gününe kadar devam edecek olan ve bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Isparta Uluslararası Gül Festivali kortej geçisi ve Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2013 19:39
Festival Coşkusu Başladı

Bu yıl 13'ncüsü düzenlenen  Uluslararası Isparta Gül Festivali Belediye önünden başlayan kortej geçişi ile start aldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kortej geçisi Belediye Önünden hükümet meydanına kadar devam etti.



Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda Türk Bayrağı'nın da taşındığı kortej vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Hükümet meydanında Vali Oğuz'un da katılımıyla gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından Kaymakkapı Meyndanı'nda geçen protokol üyeleri burada genel kortej geçişini izledi.



Törende konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Böyle festivaller bazı hizmetleri, bazı güzellikleri paylaşmak için yapılır" dedi.

Başkan Günaydın borçlu bir belediye devraldıklarını hatırlatarak "Makam aracı yapabileceğimiz bir velespitimiz, bisikletimiz dahi yoktu. Ama 127 araç aldık, hepsini fiili çalıştırmaya başladık" dedi.

Başkan Günaydın yaptığı çalışmaları anlattı.




TÖREN DEVAM EDİYOR... AYRINTILAR İÇİN BİZDEN AYRILMAYIN...
FESTİVAL VE SAAT 17:00'DE BAŞLAYACAK OLAN SDÜ MEZUNİYET TÖRENİNDEN TÜM DETAYLAR FOTO VE VİDEO GALERİLER HERKESTEN ÖNCE SADECE AJANS32'DE....

FESTİVAL PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN













Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum