Festival İçin 10 Bin Adet Gül Dikiliyor

Isparta Belediyesi tarafından Gül, Halı ve Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında kente şehir dışından gelecek vatandaşların güllerle karşılanması için 10 bin adet gül dikimi yapılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 15:56
Festival İçin 10 Bin Adet Gül Dikiliyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 10 bin adet gülün şehir merkezine dikimi için çalışmalar başladı.

Çalışmalar kapsamında Hükümet Meydanı Isparta Valiliği önündeki Atatürk büstü önünde bulunan alan, Belediye Parkı'na ve çevresine ekipler tarafından gül dikimi yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, güllerin Isparta'nın simgesi haline geldiğini, kentin tanıtıcısı ve belirleyicisi olduğunu söyledi.

Günaydın, Isparta halkının ve kente gelen misafirlerin şehrin içerisinde buram buram gül koklamasını istediklerini belirterek, "Bunu sağladık. Şu anda Isparta gülümüze benzeyen 10 bin adet canlı gülü festival için yerleştiriyoruz. Bu güller Isparta kokusunu buram buram yansıtacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.