Festival Konserlerle Sona Erdi

Isparta Belediyesi tarafından 13’ncüsü düzenlenen Isparta Gül festivali sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2013 17:13
Festival Konserlerle Sona Erdi

Üç gün süren festivalin ikinci günü akşamı yapılacak olan program yağmur engeline takılırken üçüncü gün programı dolu dolu geçti. Cumhuriyet caddesine kurulan stantlarda vatandaşlar doyasıya alışveriş yaparken,aynı gün gecesi de düzenlenen konserle günün stresinden uzaklaşma fırsatını yakaladı.



Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da festivalin üçüncü gününü festival alanında geçirdi. Birinci günü açılışı yapılan stantların ardından ücüncü günü de Günaydın tek tek ziyaret etti. Hem halkla hem de stant sahipleri ile görüşen Günaydın, vatandaştan festivalin gelecek yıllarda yapılmasını talep ettiler.



Festival akşam saatleri ile birlikte kendini kaymakkapı meydanına kurulan sahneye bıraktı. Vatandaşlar burada Sanatçı Arif Nazım’ın söylediği ezgi ve türkülerle gönüllerini coştururken, Hakan Doğanay ile eğlencenin doruklarına çıktı.



Festivalin üçüncü gününde sahneye ilk Derya Çakır çıktı. Çakır’ın türkülerle başlattığı konser Bale gösterisi ile devam etti. Miniklerin baledeki performansı görülmeye değerdi. Daha sonra sahne alan Tual Sezi kendine haz özgü ile söylediği şarkılarla halkı coşturdu. Ulusal televizyonda sunuculukta yapan sanatçı Hakan Doğanay ile eğlence doruğa çıktı. Doğanay’ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar sandalyenin üzerinde eğlenerek festivalin tadını çıkardılar. Festivalin finalinde programın başından sonuna kadar sunuculuğunu yapan Arif Nazım söylediği türkülerle yürekleri kabarttı.



Programı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın ile birlikte MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalle muhtarları ve 15 bin’in üzerinde vatandaş izledi.


Festivalde ayrıca 25 yıl aralıksız muhtarlık yapan muhtarlara Belediye Başkanı Günaydın tarafından plaket verildi.



Program sırasında festival alanından geçen fener alayı, ve havai fişek ise ayrı bir renk kattı.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum