Festival'de Isparta'ya Gelecek Sanatçılar Belli Oldu

Bir yıl aradan sonra tekrar yapılacak olan 12. Gül Halı Kültür Turizm Festivali için Isparta’ya gelecek sanatçılar belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2012 12:53
Festival'de Isparta'ya Gelecek Sanatçılar Belli Oldu

Bir yıl aradan sonra tekrar yapılacak olan 12. Gül Halı Kültür Turizm Festivali için Isparta’ya gelecek sanatçılar belli oldu. Buna göre 9 Haziran'da yapılacak konserler için Mustafa Ceceli, Emel Sayın, Ahmet Şafak, Ahmet Selçuk İlkan ve Ankaralı Ayşe'nin sahne alacağı öğrenildi.

Başta Isparta Belediyesi olmak üzere Isparta Valiliği ve SDÜ Haziran ayında yapılacak olan festivale hazırlanıyor. Son hızıyla festival hazırlıkları devam ederken, festivalin içeriği de netleşmeye başladı. Bir yıl aradan sonra 12.si yapılacak olan Gül Halı kültür ve Turizm Festivali 7-8-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak, bu yıl ilk yapılacak bir uygulama ile SDÜ'nün mezuniyet töreni de festival etkinlikleri içerisinde düzenlecek. Bu yılki SDÜ'nün mezuniyet törenini festivale katkı sağlamsı amacıyla 8 Haziran 2012 tarihinde yapılacak. Bunun yanısıra 7 Haziran'da Türkçe Olimpiyatları da festivale renk katacak.
 
Diğer taraftan Gül sempozyumu ve festival şöleni ise 9 haziran'da yapılacak. 9 Haziran'da gerçekleştirilecek olan konserler için de sanatçı isimleri netleştiği öğrenildi. İşte Festival kapsamında Isparta’ya gelecek olan sanatçılar.
 
Yaptığı başarılı müzikler sayesinde kısa süre içinde Türk halkının beğenisini kazanan Mustafa Ceceli'de festivalde sahne alacak. Bunun yanısıra Türk Sanat Müziğinin eşsiz sesi ve rengi Emel Sayın'da Isparta’da olacak. Emel Sayın'ın yanısıra özgün müzik sanatçısı Ahmet Şafak, ünlü şair ve şiir yorumcusu Ahmet Selçuk İlkan'ında unutulmaz bir şiir şöleni sunacak. Son alarak da son günlerde hit parçalarıyla gündeme gelen Ankaralı Ayşe'de Isparta halkına seslenecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum