Festival'de Isparta'ya Gelecek Sanatçılar Belli Oldu

Bu yıl 12.’si Kutlanacak Olan Isparta Halı ve Gül Festivali’nin Sanatçıları Belli Oldu. 9-10 Haziran tarihlerinde sahne alacak sanatçılar arasında Emel Sayın ve Funda Arar da yer alıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 12:51
Festival'de Isparta'ya Gelecek Sanatçılar Belli Oldu

12. Isparta Halı ve Gül Festivali’nin programı netleşmeye başlıyor. Bunların başında ise festival etkinlikleri kapsamında sahne alacak sanatçılar geliyor.

7-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nin (SDÜ) ortaklaşa düzenleyeceği festival kapsamında, 9-10 Haziran’da belediyenin organize edeceği etkinlikler netleşmeye başladı.

Konuya ilişkin bilgi veren Isparta Belediyesi Başkan Vekili Orhan Eren şunları söyledi:
“7-8-9-10 Haziran 2012 tarihlerinde yapılacak olan 12. Isparta Halı ve Gül Festivali bu yıl Isparta Valiliği, S.D.Ü, Isparta Belediyesi tarafından yapılması kararını birlikte aldık.

Isparta Belediyesi’nin üzerine düşen kısmıyla ilgili olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda Ahmet Selçuk İlkan, Ahmet Şafak, Ankaralı Ayşe, Emel Sayın, Funda Arar, yerli sanatçılarımızdan Çiğdem Gül, Başkal gibi sanatçılarla anlaşmaya varılmış olup, Isparta halkımızın karşısına çıkarmaya karar verdik.

7-8-9-10 Haziran’da 6 Mart Caddesi’nde stantların kurulmasını, programlarımızın bir kısmını Hükümet Meydanı’nda, bir kısmını da Atatürk Stadyumu’nda yapılmasını tasarladık.

Siz basın mensuplarımızın da yardımıyla hazırlayacağımız afiş ve broşürlerle yapılacak çeşitli etkinliklerimiz şehir merkezimizde, tüm ilçelerimizde, tüm köy ve kasabalarımızda, ayrıca Dinar, Burdur, Ağlasun, Bucak gibi çevre il ve ilçelerimizde duyurmaya çalışacağız.

Bu etkinliklerimizin Isparta’mıza canlılık ve renk getirmesi, ekonomik açıdan hareketlilik getirmesi dileğiyle hemşehrilerilerimizin katılımlarını bekliyoruz.
12. Halı ve Gül Festivali’nin Isparta’mıza hayırlı olmasını dilerim”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum