Festivale Sınav Ayarı

Belediye Gül ve Halı Festivalinin SBS ile ayın tarihe rast gelmesi nedeniyle öğrencilerin gürültüden etkilenmemeleri için tedbir aldı. Esnaf standları Cumhuriyet Caddesi konulacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2012 10:57
Festivale Sınav Ayarı

9-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Gül ve Halı Festivaliyle ilgili Belediye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kusursuz bir festival yapmaya hazırlanan Belediye, festivalin önümüzdeki Pazar günü yapılacak Seviye Belirleme Sınavı ile aynı tarihe rast gelmesi nedeniyle tedbirler aldı.

Belediye yetkilileri, öğrencilerin gürültüden etkilenmemeleri için 6 Mart Caddesi önüne konulması planlanan esnaf standlarını Cumhuriyet Caddesi’ne kaydırmaya karar verdi. Esnaf iki gün boyunca bu caddenin her iki tarafında açılacak standlarda satış yapabilecek.

Cumartesi günü saat 14:00’te başlayacak Kortej Geçidi, Hükümet Caddesi yerine Belediye önünden başlayarak Mimar Sinan Caddesi güzergahında Kaymakkapı Meydanı’nda son bulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.