FETÖ Soruşturmasına Dolandırıcılarda Karıştı

FETÖ Soruşturmasına Dolandırıcılarda Karıştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2016 15:50
FETÖ Soruşturmasına Dolandırıcılarda Karıştı

Isparta merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunun ardından şüphelilerin aileleri ve yakınları tek tek aranarak, yürütülmekte olan soruşturma ile ilgili çeşitli vaatlerde bulunulması nedeniyle Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç bir açıklama yayınladı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığımızca Fethullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma halen devam etmektedir.
Başsavcılığımızda görevli Cumhuriyet Savcılarımızın ismi kullanılarak bir kısım ve kişi ve ailelerin telefon ile aranarak yürütülmekte olan soruşturma ile ilgili çeşitli vaatler altında görüşme yapıldığı duyumu edinilmiştir.

Cumhuriyet Başsavcılığımızda görevli herhangi bir Cumhuriyet Savcısı tarafından bu arz bir aramanın yapılması kesinlikle söz konusu olmayıp, Cumhuriyet Başsavcılığımız uhdesinde titizlikle yürütülmekte olan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısı ismi ile yapılan bu tarz aramalara vatandaşlarımız tarafından kesinlikle itibar edilmemesi, herhangi bir arama vukuunda derhal en yakın Emniyet birimlerine yada Cumhuriyet Başsavcılığımıza başvuruda bulunulması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.