FETÖ'nün Okuluna Maliye de Talip !

FETÖ'nün Okuluna Maliye de Talip !

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2016 11:39
FETÖ'nün Okuluna Maliye de Talip !

15 Temmuz terörist darbe girişiminden sonra kapatılan FETÖ irtibatlı Altınbaşak okullarının akibeni önümüzdeki günlerde belli olacak. Milli Eğitim Bakanlığı da Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü de kapatılan FETÖ okullarının devlet okulu olarak eğitim ve öğretime devam etmesini istiyor. Ancak bu işlem, hazineye devredilen okulların Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisinden sonra mümkün olabilecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Sav'daki okulu pansiyonlu Anadolu Lisesi, Gölcük Yolu üzerindeki okulu ilkokul ve ortaokul, Demirköprü'deki okulu ise ortaokul olarak değerlendirmek istiyor. Ancak Gölcük Yolu üzerindeki Altınbaşak okulunun Maliye hizmet binası olarak da kullanılması gündeme geldi. Depreme dayanıksız olduğu için yeni bina arayışı içerisine giren Defterdarlığın, hazineye devredilen Gölcük Yolu üzerindeki kapatılan Altınbaşak İlkokulu ve Ortaokulu binasını hizmet binası olarak değerlendirmek istediği öğrenildi. Gerekli izinlerin alınması durumunda Gölcük Yolu üzerindeki okul, Defterdarlık hizmet binasına dönüştürülecek.
Öte yandan Milli Eğitim'in ilkokul ve ortaokul olarak değerlendirmek istediği okulun pansiyonlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak da kullanılması yönünde talepler geldiği öğrenildi. Okulun nasıl değerlendirileceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum