FETÖ/PDY Operasyonlarında Sırada İşadamları Mı Var?

FETÖ/PDY Operasyonlarında Sırada İşadamları Mı Var?

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2016 14:17
FETÖ/PDY Operasyonlarında Sırada İşadamları Mı Var?

15 Temmuz 2016 darbe girişiminden sonra devlet kademelerinde başlayan FETÖ/PDY ensuplarına yönelik temizlik operasyonu bittiğinde sıra bu yapıya hizmet eden işadamlarına gelecek.

Hatırlanacağı üzere 14 Mart 2016 tarihinden itibaren Isparta'da FETÖ/PDY ile iligli 4 ayrı dalgada operasyonlar yapılmış, bu operasyonlarda eski SDÜ rektörü başta olmak üzere birçok akademisyen, kurum çalışanları ve iş adamları gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Ajans32 muhabirlerinin edindiği bilgilere göre; Isparta'da öncelikli olarak resmi kurumlarda devam etmekte olan FETÖ/PDY temzilik operasyonları bittiğinde ismi bu yapı ile anılan işadamlarına sıranın geleceği iddia ediliyor.

Yapılacak operasyonlar çerçevesinde Isparta'da yaklaşık 50 kişi civarında işadamının daha gözaltına alınarak sorgulanabileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum