Fevzi Özdemir'den Takas Yapalım Teklifi

AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, “Isparta İl Özel İdaresi alanını alın Isparta Oteli’ni bize verin” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2014 10:32
Fevzi Özdemir'den Takas Yapalım Teklifi

İl Özel İdaresi’nin alt kısmının otopark yapılması ile ilgili, İl Genel Meclisi’nde sunum yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ilginç bir teklif geldi. AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, “Biz size arsayı verelim. Siz de bize Isparta Oteli’ni verin. Yani takas yapalım” dedi.

Otopark problemini de ele alan Özdemir, “Isparta Valili arkasındaki alanda neden Merko alışveriş merkezi ve karşısındaki kahve duruyor. Oralara kaç tane daha araba sığar.

ITKM OTOPARKI NEDEN AÇILMIYOR?

Daha önce Ispartaspor’a destek olması amacıyla yollarda otopark yapıldı. Bu gelirle otopark yapılacaktı. Bir diğer konu da Isparta Ticaret Kültür Merkezi. Burasının otopark insiyatifi tamamen Isparta Belediyesi’nde. Bunu açmak için neden gayret sarf etmiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum