Feyzioğlu'ndan Günaydın'a Ziyaret

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2014 15:06
Feyzioğlu'ndan Günaydın'a Ziyaret

SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak Isparta'ya gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Belediye Başkanı Günaydın'ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete, Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, Denizli, Burdur ve Ankara Baro Başkanları da yer aldı.

Ziyarette konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, "Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın beyin tekrar Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayıyı mutluyuz. Sayın başkanımız iyi bir Atatürk Milliyetçisi ve ülkemizde böyle bir kutuplaşmanın olduğu dönemde Sayın başkanın bu koltukta olması son derece önemli" dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Belediye Başkanını ziyaretinin ardından bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum