Fidanlar için noktasal yer tespitleri yapıldı

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış aylarının yaklaşması ve fidan dikim süresinin gelmesi nedeniyle çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2011 15:09
Fidanlar için noktasal yer tespitleri yapıldı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları ile çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin ilk ağaçlandırmasını Halıkent Mahallesi’nde yapılan Minikent Ormanı’nda gerçekleştirdi. Minikent Ormanı’nda ilk fidanlar toprakla buluşturuldu.

Isparta Belediyesi tarafından şehrin değişik mahallelerinde başlatılan park çalışmalarının bulunduğu alanlara da fidan dikimi yapılacak. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin değişik yerlerinde bulunan alanlarda incelemeler yaparak, buralarda da ağaçlandırma yapılacak olan alanları belirledi.

Yapılan çalışma ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Günaydın şunları söyledi:

“Şehrimizde yeşillik bakımından güzel noktalar oluşturacağız. Dikeceğimiz ağaçlar ileride çok güzel ve özel ağaçlar olacak. Uzun ömürlü ağaçlar dikiyoruz. Dikeceğimiz ağaçlarla şehrimizin güzellikleri daha çok ortaya çıkacak. Şu anki yaptığımız işin çok önemli olduğunu kabul ediyorum. Gelecek nesillerimize hitap edecek çalışmalar olacak. Bu çalışmaları bu kışın tamamlayacağız ve gelecek nesillerimize aktaracağız. Şimdiden gelecek nesillerimize ve çocuklarımıza dikeceğimiz bu ağaçların hayırlı olmasını diliyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.