Fikrini Söyle Şehrine Yön Ver

Fikrini Söyle Şehrine Yön Ver

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2018 15:58
Fikrini Söyle Şehrine Yön Ver

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ‘Fikrini Söyle Şehrine Yön Ver’ ve ‘Ben Başkan Olsam’ sloganlarıyla Isparta’yı şekillendirecek projelerinde halkın görüş, önerilerine ve isteklerine öncelik verecek.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, belediyeciliğin temellerini atamaya başladı. Başdeğirmen, ‘Fikrini Söyle Şehrine Yön Ver’ ve ‘Ben Başkan Olsam’ sloganlarıyla Isparta’yı şekillendirecek projelerinde halkın görüş, önerilerine ve isteklerine öncelik verecek.

ISPARTA MAKUS TALİHİNİ YENECEK
Başdeğirmen, proje ile ilgili olarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tenzipleri ile AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı olduğumuz günden itibaren hiç vakit kaybetmeden, halkımızla buluştuk, fikirlerimizi ve Belediyecilik yaklaşımlarımızı ortaya koyduk. Gösterilen teveccüh ve ilgiye çok teşekkür ederim. 31 Mart 2019 akşamına kadar hizmet yolundaki mücadelemizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımıza sözümüz var, Isparta halkımıza sözümüz var. Isparta makus talihini yenecek, AK Parti belediyeciliği ile buluşacak” dedi.

FİKİRLER PROJEYE DÖNÜŞECEK
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Hayatımın son 20 yıllık bölümünde birçok sivil toplum örgütü, meslek örgütü ile sosyal projelerde, sportif kulüplerde görev aldım. 6 yıl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde bulundum. Bizim yönetim tarzımızın ve başarımızın temelinde istişare kültürü vardır. İstişare yaparak, işin uzmanlarına danışarak karar almayı prensip haline getiren bir hemşerinizim. Isparta Belediye Başkan Adaylığı sürecimde de bu yaklaşımımı ortaya koymak, istişare ve ortak akıl prensiplerinden uzaklaşmamak arzusundayım. Katılımcı ve ortak akıl ile yönetilen belediyeciliğin temellerini şimdiden atıyoruz. Isparta’nın geleceğini tasarlarken halkımızın da fikirlerini önemsiyoruz. Her fikrin değerli olduğunu inanıyor, bu fikirleri projeye dönüştürme noktasında kararlıyız” ifadelerini kullandı.

HEP BERABER ISPARTAYIZ
Isparta Belediye Başkanı olması durumunda hayata geçireceği projeleri şimdiden şekillendirdiklerini anlatan Başdeğirmen, “Belediye Başkan Adaylığım sürecinde Isparta Belediyesi’nde göreve geldiğimizde uygulayacağımız, gündeme getireceğimiz projeleri şimdiden hazırlıyoruz. Teknik ekibimiz Isparta için büyük projeleri ortaya koyacaktır. Bu projeler zamanı geldiğinde tek tek kamuoyuna sunulacaktır. Bir taraftan proje hazırlarken bir taraftan da bu önemli sürece Isparta halkımızı katmak istedik. Çocuklar, kadınlar, erkekler, yaşlılar, gençler, toplumun her kesiminin fikirlerine ihtiyacımız var. Birlikte olursak çok şeyi başarabileceğimize inanıyoruz. Vatandaşımız Fikirin söylerken kendisine şu soruyu soracak ‘Ben Başkan Olsam’ bu konuda ne yapardım’ Böylece bir belediye başkanının yapması gerekeni halk belirleyecek. 'Ben yaptım oldu’ değil. Biz olacağız, hep beraber olacağız, birlikte yöneteceğiz. Çünkü biz hep beraber Isparta’yız.” Dedi.

Başdeğirmen’e fikir ve proje önerilerini iletmek için WhatsApp Hattı: 0532 634 43 51
Email: [email protected] iletişim kanalları kullanılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum