Fildişi'li Bakan Yardımcısı Hükümete Mesajlar Verdi

Fildişi Sahili Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Jean Paul Kouo’da ISİAD töreninde yaptığı konuşmada adeta hükümet kanadına mesajlar göndererek Yurt Dışındaki Cemaat Okullarından Övgüyle Söz Etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2014 14:05
Fildişi'li Bakan Yardımcısı Hükümete Mesajlar Verdi

Ahmet Davutoğlu’nun yurtdışındaki Türk okullarının kapatılması için talimat verdiği yönündeki iddialar tartışılırken, ISİAD’ın rozet törenine katılan Fildişi Sahili Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Jean Paul Kouo, ülkesindeki Türk okuluna övgüler yağdırdı. Hatta yenilerinin açılmasını istedi.

Fildişi Sahili Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Jean Paul Kouo’da törende yaptığı konuşmada adeta hükümet kanadına mesajlar göndererek Yurt dışındaki cemaat okullarından övgüyle söz etti.

Fildişi Sahili Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Jean Paul Kouo, burada yaptığı konuşmada “Ben Türkiye'ye 6 kez geldim, Isparta'ya bu ilk gelişim. Böyle güzel bir şehir görmedim. Gerçekten çok güzel bir şehirde çok güzel insanlar var. Bizim Ülkemizde Şafak Türk Okulları var. Bu okullar bizim ülkemizdeki eğitim seviyesine önemli katkılar sağladı. Şimdi biz istiyoruz ki bu okulların sayısı ülkemde artsın. Daha fazla Türk işadamı benim ülkemde yatırım yapsınlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum