Film Gibi Operasyon!

İlk operasyonda arama yaptığı 3 kişi üzerinde uyuşturucu madde bulamayan narkotik polisi, yaptıkları ikinci operasyonda attıkları uyuşturucu maddeleri almaya gelen tacirleri kıskıvrak yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2013 11:51
Film Gibi Operasyon!

Kentte uyuşturucu kullanımı ve nakline göz açtırmayan Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nün önceki gün düzenledikleri operasyon filmleri aratmadı.
Yapılan operasyonda, yakalanacağını fark eden zehir tacirleri seyrettikleri arabadan attıkları uyuşturucuları almak için ertesi gün geri gelince yakayı ele verdi.

Narkotik Polisi, yaptığı ikinci operasyonda 3 şüpheliyle birlikte, 1 paket kubar esrar – 4 adet tam ve 1 adet de ezilmiş halde sarı renkli uyarıcı extacy hap ele geçirdi.

Ajans32 Muhabiri’nin edindiği bilgiye göre, zehir tacirlerinin bir araçla il merkezine uyuşturucu sevk ettiği bilgisini alan Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda operasyon hazırlığı yapan narkotik polisi, Gönen’in Gölbaşı Köyü’nden hareket ederek il merkezine seyreden bir aracı takibe aldı.

NARKOTİK POLİSİNİ KANDIRAMADILAR!
İçersindeki 3 kişiyi uyuşturucu maddelerle yakalamayı hedefleyen narkotik ekipleri, Kolçelik Kavşağı’nda durdurdukları araçta V.A. – B.İ. ve S.D. isimli kişiler üzerinde yaptığı kontrollerde herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlayamadı.

Aracın bir camının açık olduğunu fark eden polis, 3 şüpheliyi serbest bıraktıktan sonra, aracın geldiği güzergahta incelemelerde bulundu.
Polis güçleri, yaptıkları araştırmalar sonucunda uyuşturucu maddelerin kontrolden önce, aracın camından dışarı atıldığını tespit etti.

POLİSİN, FİLM GİBİ TACİR AVI…
Akşam yapılan ilk operasyonda araştırmanın karanlık nedeniyle zorlaşması üzerine, ertesi gün bölgede geniş bir tarama yaparak, atılan uyuşturucu maddelerin yerini tespit eden KOM Şube polisi, şüphelilerin attıkları uyuşturucu maddeleri geri almak üzere geleceklerini düşünerek ikinci bir operasyon için tekrar düğmeye bastı.

Polisin de tahmin ettiği gibi, attıkları uyuşturucu maddeleri almak için ertesi günü İstanbul Caddesi’ne tekrar gelen B.İ. ve V.A., yapılan operasyonda 1 paket kubar esrar – 4 adet tam, 1 adet de ezilmiş halde sarı renkli uyarıcı extacy hap ile birlikte yakalandı.
Öte yandan iki şüpheliyle birlikte hareket ettiği tespit edilen S.D. ise işyerinde yakalanarak gözaltına alındı.

‘Uyuşturucu madde kullanmak ve nakletmek’ suçlarından gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.