Filmleri Aratmayan Kovalamaca

Polis aracı durdudu... Sürücü aracı bırakıp kaçtı... Polis sürücünün peşine düştü... O sırada araçtaki yolcular da araxı kaçırdı... Film gibi kovalamaca Isparta'da yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2014 10:16
Filmleri Aratmayan Kovalamaca

Isparta – Eğirdir Karayolu’nda yaptıkları kontrol esnasında bir sürücüden evrak isteyen trafik polisleri, sorgulama esnasında kaçan sürücüyle kovalamaca yaşadılar.

Kaçan sürücüyü yakalamak isteyen polis ekipleri, bu kez aynı araçtaki yolcular tarafından kaçırılan aracın peşine düştüler.

Isparta girişindeki bir mobilya firması önünde henüz sürücü ismi öğrenilemeyen 32 LC 290 plakalı aracı kontrol amaçlı durduran Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sürücüden evraklarını talep ettiler.

KONTROLDEKİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ KAÇTI
OTONUN RUHSATI POLİSTE KALDI!
İddiaya göre, alkollü olduğu öne sürülen sürücü araç ruhsatını verdikten sonra, aracı ve içersindeki yolcuları bırakarak mobilya firmasının arka kısmındaki arazilere doğru kaçmaya başladı.

YOLCULAR DA ARACI KAÇIRDI…
Uzaklaşan sürücüyü takibe geçen trafik polislerinin karanlık bölgede şahsı kovaladığı esnada, araç içersinde bulunan sürücülerden birinin direksiyona geçerek kontroldeki aracı hareket ettirdiği öğrenildi.

BÖLGEDEN KAÇTILAR, ŞEHİRİÇİNE YAKALANDILAR…
Sürücüyü kaybeden polis ekipleri, bu kez yolcular tarafından kaçırılan aracın peşine düştü.

Şehir merkezine doğru ilerlediği belirtilen araç, Şehir İçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kısa süre sonra Bozanönü Yolu girişinde yakalandı.

Aracın bulunmasının ardından yakın bölgeyi tarayan Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, 2 kişi olduğu belirtilen yolcuları da kısa sürede tespit etti.

ASIL SÜRÜCÜ KAÇTI, ARAÇ YEDİEMİN OTOPARKINA ÇEKİLDİ…
Kaçan sürücüyü arama çalışmaları devam ederken, çeşitli eksiklikleri bulunan otomobil çekici yardımıyla yediemin otoparkında muhafaza altına alındı.

ARACI KAÇIRAN YOLCU DA ALKOLLÜ ÇIKTI!
Öte yandan aracı, polisten kaçırdığı öne sürülen yolcu sürücüyü de kontrol eden polis, bu şahsın da 126 promil alkollü olduğunu saptadı.

Alkollüyken araç kullanmaktan ikinci kez işlem yapıldığı öğrenilen yolcu - sürücü, gerekli ceza-i düzenlemelerin ardından İl Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

O SÜRÜCÜYE CEZA YAĞDI…
Aracı polisten kaçırdığı iddia edilen ismi öğrenilemeyen yolcu – sürücüye 2 bin 533 TL miktarında para cezası yazıldığı da edinilen bilgiler arasında.

ses32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ