Final Isparta’da Yapılacak

Final Isparta’da Yapılacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2016 14:28
Final Isparta’da Yapılacak

7 ilden 9 okulun katılacağı 7. Türkiye Arapça Bilgi Yarışması Bölge Finali Isparta’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Programın organizasyonunu ise Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam-Hatip Lisesi yapacak.

İmam Hatip Liseleri arasında yapılan 7. Türkiye Arapça Bilgi Yarışması Bölge Finali bu yıl Isparta’da gerçekleştirilecek. 7 ilden 9 okulun geleceği ve İmam-Hatipli öğrencilerin yarışacağı program Cumartesi günü Aysan Düğün Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak.

Isparta, Kırşehir, Karaman, Burdur, Afyonkarahisar, Antalya ve Konya’dan katılımların olacağı yarışma, üç aşamada gerçekleştirilecek. Bu 3 aşamanın sonunda başarılı olanlar Türkiye Birinciliği için hak kazanacak.
7. Türkiye Arapça Bilgi Yarışması Bölge Finali’nin organizasyonunu da Isparta’dan Hacı Ahmet Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ramazan Tamer Büyükküpcü, Isparta’ya yarışma için gelen öğrencileri en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getirdi. Büyükküpcü, “Ev sahibi olarak Allah’ın izni ile organizasyondan alnımızın akı ile çıkacağız. Bu yarışma da inşallah, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum