Firari Asker Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Isparta’da vatani görevini yaptığı sırada acemi birliğinden firar eden asker hırsızlıktan yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2014 16:04
Firari Asker Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Antalya'da gündüz vakti kapı kilidini kırarak girdikleri evden 500 lira ile kol saati çalan 3 şüpheli, ev sahibiyle karşılaşınca kaçtı. Kente kısa süre önce hırsızlık için geldiği belirlenen ve şüpheliler polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay önceki gün öğle saatlerinde Kepez İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Özlem K.'ya ait evin ziline basarak evde kimse olup olmadığını kontrol eden 3 şüpheli, kapı açılmayınca kapı kilidini kırıp içeri girdi. Evdeki 500 lira ile kol saatini çalan şüpheliler, uyuyakaldığı için kapı zilini duymayan Özlem K. ile karşılaştı. Panikleyerek evden kaçan hırsızlar, eve girmek için kullandıkları malzemeleri etrafa atarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.

Evde inceleme yapan polis, verilen eşkal doğrultusunda çevrede çalışma yaptı. İşyerlerine ait güvenlik kameraları ve Mobese'lerden kaçtıkları yönü belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 3 şüphelinin kaldığı pansiyonu tespit etti. Dün yapılan operasyonla gözaltına alınan M.S.K (19), Ü.B. (18) ve Isparta'da vatani görevini yaptığı sırada acemi birliğinden firar ettiği belirlenen A.G. (20), emniyete götürüldü.

Çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan 3 şüphelinin kente kısa süre önce hırsızlık amacıyla geldiği, ilk işlerinde yakalandıkları anlaşıldı. Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.