Fırtına Eğirdir Gölü'nde Dev Dalgalar Oluşturdu

Isparta'da gece başlayan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2012 15:37
Fırtına Eğirdir Gölü'nde Dev Dalgalar Oluşturdu

Fırtına nedeniyle rüzgarın hızı saatte 60 kilometreye kadar ulaştı.

Fırtına, Eğirdir Gölü'nde dev dalgaların oluşmasına sebep oldu. Kabaran dalgalar setleri aşarak park halindeki araçların üzerine ve yollara taştı. Fırtına sebebiyle Yayalar ulaşımda sıkıntı yaşadı. Bazı ev ve iş yerlerinin ise çatısı uçtu.

Fırtınanın çok şiddetli olduğunu söyleyen vatandaşlardan Fatih Geyik, "Dışarıya çıktığımda rüzgarın beni alıp götüreceğini zannettim. Bu sebeple zaruri ihtiyaçlarım haricinde dışarıya çıkmak istemiyorum. 5 yıldır Eğirdir'de yaşıyorum, bu kadar şiddetli fırtına olduğunu hiç görmemiştim." dedi.

Devlet Meteoroloji İşleri Isparta Bölge Müdürlüğü, sabah saatlerinde rüzgarın saatteki hızının 60 kilometre olarak ölçüldüğünü bildirdi. Meteoroloji yetkilileri, ilerleyen saatlerde fırtınayla birlikte kuvvetli yağış beklediklerini, bu konuda ilgili kurumları bilgilendirdiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.