Fıstık Ağacı Kreşi Aileleri Seminerde Buluştu

Fıstık Ağacı Kreşi ailelerine, uzman aile ve çift terapisti psikolog Atilla Tunçel tarafından seminer verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2014 11:58
Fıstık Ağacı Kreşi Aileleri Seminerde Buluştu

Fıstık Ağacı Kreşi seminerde aileleri bir araya getirdi. Geleceğe sağlıklı, mutlu, pırıl pırıl, yarınların umudu olacak, başarılı çocuklar yetiştirmeyi amaç edinen Fıstık Ağacı Kreşi, okul öncesi eğitimde kendilerini sürekli yenilediklerini ve bu doğrultuda okul-aile iletişimini çok önemsediklerini vurguladılar.

Mutlu ve başarılı çocuğun yetişmesinde en önemli etkenin mutlu aile olduğuna inandıklarını söyleyen Fıstık Ağacı Kreş yetkilileri, bu alanda uzman aile ve çift terapisti psikolog Atilla Tunçel ile ailelerini ikinci kez buluşturdu. Atilla Tunçel ilk dönemin başında da çocuk ve okul konulu sunumuyla fıstık ağacı aileleriyle bir araya gelmişti.

Fıstık Ağacı ekibi seminere yoğun bir katılım gösterdi. Velilerin soru ve cevaplarıyla amacına yönelik gerçekleşen toplantı, sponten drama etkinlikleriyle de renklendi.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum