Fıstık Ağacı'ndan Bembeyez Bir Yeni Yıl...

Fıstık Ağacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Antalya’dan özel olarak getirtilen suni kar makinesiyle kar yağdırılarak çocuklar için çok özel bir yeni yıl kutlaması yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2014 01:20
Fıstık Ağacı'ndan Bembeyez Bir Yeni Yıl...

Üzerlerine köpük köpük yağan karda coşan çocuklar büyükleri dahi kendilerine imrendirdiler. Sonrasında coşkuları okullarında devam etti. Fıstık Ağacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Özlem Çelik, 2013 yılı faaliyetlerini değerlendirdi. Yeni yıla mutlu girdiklerini belirten Çelik, şu açıklamalarda bulundu:


MUTLU ÇOCUKLAR
"Herkes için en önemli şeylerden biri etraflarındaki mutlu çocuklardır. Bir çocuğun mutlu olabilmesi için bir çok bileşenin bir arada olması gerekir. Çocukların fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı olmaları önemlidir. Saygı görmek, takdir edilmek, en önemlisi sevildiklerini fark etmek isterler. Fıstık Ağacındaki tüm çocuklar her biri ayrı ayrı fark edilen, tüm tutum ve davranışlarıyla takdir edilen, özgüvenleri yüksek çocuklardır. Hepsi çok ama çok sevildiklerinin farkındadırlar. Sevgi ve saygı Fıstık Ağacı’nın en önemsediği değerlerdir. Fıstıklarımız ailelerini, öğretmenleri, arkadaşlarını, doğayı, çevreyi, hayvanları ve yaşamayı çok seven çocuklardır. Mutluluğumuzun sırrı işte bu kelimede.

HARİKALAR YARATAN ÇOCUKLAR
Fıstık Ağacı’nda 2013’te çocuklarımız çamura şekil vererek hayal güçlerini geliştirdiler, zevk aldılar harikalar yarattılar. Çocukların mayasındaki doğallık ve güzellik minik elleriyle çamura yansıdı. Fıstık Ağacı’nda Çocuklar, fiziksel olarak güçlü, karakterli birer birey olmak için her gün düzenli olarak spor yaptılar.

ERKEN DÖNEM İNGİLİZCE
Bünyemize yeni kattığımız, tüm dünyaca kabul görmüş ve 36 ülkede 25 yıldır uygulanan, dil bilimci bir profesör tarafından erken dönem İngilizce eğitimi olarak hazırlanmış Helen Doron’la, çocuklarımız İngilizcede kısa sürede çok hızlı ilerlediler. İkinci bir dil için en iyi hazırlığın yapıldığı dönem okul öncesi dönemdir. Fıstık Ağacı da bunun farkında olarak çocuklarına en iyiyi sunmuştur.

KENDİNİ İFADE EDEBİLEN BİR ÇOCUK
Fıstık Ağacı’nda çocuklar toplum içinde kendini ifade edebilme ve düşünsel yaratıcılığı artırmak adına drama derslerinde çok keyifli vakit geçirdiler. Kendini ifade edebilmeyi adını söylemeden öteye taşıyıp, duygu ve düşüncelerini özgürce söyleyebilme yetisine kavuştular. Çocuklarımız satranç dersiyle akıl yürütme kabiliyetleri geliştirdiler.

ÇOCUKLAR EN İYİSİNİ HAKEDİYOR
Kısacası Fıstık Ağacı’nda çocuklar, her çocuk en iyisini hak eder sloganıyla, hak ettiklerine kavuştular. Fıstık Ağacı güler yüzlü, sevecen, yaptıkları işin hassasiyetinin farkında, işlerinde uzman ekibiyle, kaliteli velileriyle ve fıstık mı fıstık minikleriyle kocaman bir aile olmayı başardı. 2014’de de herkese ve tüm dünya çocuklarına her şeyin en güzelini diliyoruz. İyi yıllar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum