Fitmix’ten 100’lük Kampanya!

Sağlıklı yaşamdan vücut geliştirme çalışmalarına kadar birçok alanda Isparta’ya hizmet veren Fitmix Spor Salonu, ‘100 kişiye, 4 aylık üyelik 100 TL’ sloganı ile büyük bir kampanya başlattı.

Yayınlanma:
Fitmix’ten 100’lük Kampanya!

Isparta’da vücut geliştirme sporu denince ilk akla gelen ve alanında yetiştirdiği önemli sporcularla ismini Türkiye ve dünyaya duyuran Fitmix Spor Salonu büyük bir kampanya başlattı.

FİTMİX’TEN 100’LÜK KAMPANYA!
‘100 kişiye 4 aylık üyelik 100 TL’ sloganı ile kampanya dahilinde daha ucuza - iyi hizmet anlayışını benimseyen Fitmix işletmecisi Kazım Aytekin, Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Türkiye 2.’si Antrenör Yunus Bıçaklı nezaretinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Isparta’da, vücut geliştirme konusunda sporcu yetiştiren salonların başında geldiklerini dile getiren Kazım Aytekin, kentte başarı gösteren birçok vücut geliştiricinin bu salondan çıktığını aktardı.
Salonun, haftanın 6 gününde sabah 10.00 gece 00.00 saatleri arasında açık olduğunu ifade eden Aytekin, Pazar günleri ise saat 18.00’e kadar hizmet verdiklerini söyleyerek, “Fitmix’e gelin sağlıklı ve sıkı bir vücuda sahip olun” dedi.

“HAYDİ ISPARTALILAR SPORA”
Öte yandan salonun antrenörlük görevini Milli Sporcu ve Antrenör Yeliz Paçuloğlu ile birlikte yürüten Avrupa Şampiyonası Milli Takım Türkiye Seçmeleri 2.’si Antrenör Yunus Bıçaklı ise, Fitmix’te pazartesi – çarşamba ve cuma günleri bayanlara özel seansların da başladığını müjdeledi.
Salonda, kilo alma, kilo verme, sıkılaşma, zayıflama, bölgesel incelme, vücut geliştirme ve fitness çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Antrenör Bıçaklı, “Bugün spor için zaman ayırmayanlar, ilerleyen yaşlarda hastalıklar için zaman ayırmak zorunda kalacaklardır. İleride ciddi sağlık sorunları yaşamamak adına, tüm Ispartalıları hobi halinde yapabileceğiniz spora davet ediyorum. Sağlıklı bir yaşam için Fitmix’e gelin” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum