Ford Ecosport Görücüye Çıktı

Ford'un B-SUV seğmenindeki otomobili Ecosport Nisan ayı itibariyle Ford yetkili satıcısı Meçikoğulları otomotiv tarafından satışa sunulmaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2018 16:15
Ford Ecosport Görücüye Çıktı

Yeni Ford Ecosport Pazar akşamına kadar Iyaş Park Avm’de Ispartalıların beğenisine sunuluyor. Stil, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunarken, aynı zamanda SUV'ların sağlamlığını kentli araç pratikliğiyle buluşturan Yeni Ford EcoSport için Meçikoğulları otomotiv satış müdürü Hakan Göbel “SUV ailemizin en yeni üyesi olan Yeni Ford EcoSport, dinamik ruhu ve ileri teknolojileriyle şehir hayatı için geliştirilmiş kusursuz bir SUV. Yeni EcoSport, SUV'ların maceracı ruhunu şehir hayatına taşırken sunduğu teknolojilerle de daha keyifli ve güvenli sürüş deneyimi sunuyor. Ford olarak, Edge ve Kuga modellerimiz ile yer aldığımız SUV segmentinde yeni Ecosprtla  daha güçlü ve zengin bir ürün portföyüne sahip olduğunu belirten Göbel Yeni Ford EcoSport'un, 1.5 litre TDCi dizel motor ve 1.0 EcoBoost motorlu versiyonu şu anda satışa sunulmuş durumda. Ford Akıllı 4×4 Çekiş (AWD) sistemiyle donatılacak ve 1.5 litre Ford EcoBlue dizel motor 125 beygir versiyonu ise Mayıs ayında Türkiye'de satışa sunulacaktır” dedi.

Kuga ve Edge modellerinden aşina olduğumuz altıgen yapılı ön ızgara tasarımı yeni EcoSport’ta da göze çarpıyor. LED gündüz farlarını içeren köşeli yapıdaki farlar ve köşeli sis lambaları da ön taraftaki tasarımda bir bütünlük sağlıyor. Ayrıca araç 12 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmasının yanı sıra kontrast renkli tavan seçeneği de kişiselleştirme olanağı sağlıyor. İç mekana baktığımızda ise ST-Line donanımının belirgin özelliklerinden deri kaplama ve dikiş detaylı direksiyon, geri dönüşümlü malzemelerden üretilmiş olan deri koltuklar, deri kaplama el freni ve vites topuzuyla birlikte ST-Line marşpiyel ve alaşımlı pedallar yer alıyor. İç tarafta ayrıca Apple CarPlay uyumlu SYNC3 bilgi-eğlence sistemine dahil olan 8 inçlik dokunmatik ekran bulunuyor. 10 hoparlörden oluşan Bang & Olufsen Play ses sistemi de opsiyon olarak sunulan özellikler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.