Fransız Kozmetiğine Isparta Gülü Ayarı

"Fransa Kozmetiğine HAYIR, Isparta Gülüne EVET" kampanyasına Nevşehir'den destek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2011 15:18
Fransız Kozmetiğine Isparta Gülü Ayarı

"Fransa Kozmetiğine HAYIR, Isparta Gülüne EVET" kampanyasına Nevşehir'den destek. Fransa’nın sözde Ermeni soy kırımı yasasıyla ilgili olarak almış olduğu karar sonrası Vali Memduh Oğuz, Fransız parfümleri ve kozmetiği yerine Isparta gülünden elde edilen ürünlerin kullanılmasını yönünde başlattığı “Fransız Kozmetiğine Hayır, Isparta Gülüne Evet” kampanyasına Türkiye’nin çeşitli illerinden destek gelmeye başladı.

Kampanyaya bir destek de Nevşehir’den geldi. Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri eşleri ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u ziyaret ederek kampanyaya destek verdiklerini açıkladılar. 

Misafirlerini eşi Canan Oğuz ile birlikte valilik makamında kabul eden Vali Memduh Oğuz memnuniyetini ifade etti.

Vali Oğuz konuşmasında; “Benim değerli hemşerilerim, arkadaşlarım böyle önemli bir konuda, milli bir konuda duyarlı davranmışlar ve Nevşehir’den; ‘Evet bizde bu kampanyaya katılıyoruz, hatta hanımlarımızla ve çocuklarımızla beraber Fransız kozmetiğine hayır, Isparta gülüne evet diyoruz’ demişler. Sağ olsun borsa başkanımız aynı zamanda İstanbul Dünya Ticaret Merkezinin üst yönetiminde bulunmakta ve uluslar arası ilişkileri olan bir kardeşimiz. Bu destek Isparta’yı memnun etti, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Tabi bu vesileyle kendilerine Isparta gülünden yapılan numune ürünlerden sunacağım, tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak Fransız kozmetiğine hayır, Isparta gülüne evet kampanyasına destek verdiklerini ifade eden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök; “Nevşehir’den Isparta halkına saygılar ve selamlar getirdik. Kampanyaya destek olmak amacıyla buradayız. Bu kampanyanın Türkiye’de ses getireceğine inanıyorum, çünkü Sayın Valimizin de söylemiş olduğu gibi milli bir kampanya. Bu kampanyayla birlikte milletimiz inşallah Fransız kozmetiğine uzak duracaktır” dedi.

Konuşmalardan sonra karşılıklı hediyeler takdim edildi. Borsa Başkanı Gök, Vali Oğuz’a Nevşehir toprağından yapılmış vazo takdim ederken, Vali Oğuz’da Borsa Başkanı Gök’ün eşine; “Bu kampanyaya hanımlardan özel destek bekliyoruz” diyerek gül ürünlerinden oluşan gül sepeti hediye etti. Ziyaret, valilik önünde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.