Fuhuş Operasyonunda Tutuklamalar Çıktı

Isparta'nın da aralarında bulunduğu 6 ilde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 8'i tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 16:19
Fuhuş Operasyonunda Tutuklamalar Çıktı

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Isparta, Antalya, İzmir, Gaziantep, Manisa ve Adana'da 22 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, insan ticareti yapmak, fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık etmek, rüşvet" suçlarından adliye sevk edilen 21 zanlıdan D.A.B, L.Ç, B.K, A.Ç, A.Ö, S.Ç, A.Ç. ve A.Ö.G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Isparta ve diğer 5 ilde 30 Mart'ta eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, uyuşturucu madde ile rüşvette kullanıldığı belirtilen çok sayıda belge ele geçirilmişti.

Polisin, soruşturma süresince müşteki ve mağdur sıfatıyla aralarında yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu 150 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.