Fuhuş Parasını Vermeyince...

Fuhuş Parasını Vermeyince...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2016 11:20
Fuhuş Parasını Vermeyince...

Bir bayanın otel odasında zorla tutulduğu bilgisi alınması üzerine olay yerine intikal eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti. Olayda fuhuş yaptığını ve parasını vermeyip kendisini zorla alıkoyduğunu söyleyen bayan fuhuş için anlaştığı şahıstan şikayetçi oldu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yapılan çalışmalarda, E.F.Y. isimli kişinin A.S. isimli şahsın kendisiyle para karşılığı otelde fuhuş yaptığını ve parasını vermeyip kendisini zorla alıkoyduğunu bu nedenle şikayetçi olduğunu beyan etmesi üzerine şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Zorlama” suçlarından adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Konu ile ilgili olarak otel sahibi hakkında “Fuhuşa Teşvik ve Aracılık” suçlarından işlem yapılarak, otelin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.