Futbol Şölenine Evsahipliği Yapacağız

Futbol Şölenine Evsahipliği Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2016 22:16
Futbol Şölenine Evsahipliği Yapacağız

Isparta Atatürk Stadı’nda Kütahyaspor ile Muğlaspor arasındaki oynanacak BAL 1. Kademe Play-Off müsabakası için nefesler tutuldu. 3. Lig vizesi almak takımlar, binlerce taraftarıyla Isparta’ya çıkarma yapacak.

2015 - 2016 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Kademe Play-Off müsabakaları 24 Nisan Pazar günü oynanacak.

Yıllardır profesyonel lig hasretiyle yanıp tutuşan Kütahyaspor ile Muğlaspor arasında Atatürk Stadı’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.000’de başlayacak. Karşılaşma için Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Milletvekilleri, Muğla Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de Isparta’ya geleceği öğrenildi.

10 bin kapasiteli Atatürk Stadı’nın tamamının dolması bekleniyor. Final karşılaşmasına Isparta’dan çok sayıda sporseverinde maçı takip edecek.

Karşılaşma için Isparta Emniyet Müdürlüğü yoğun güvenlik önlemleri alıyor. İl Güvenlik Kurulu’da 2 takım taraftarının hangi bölümde olmasıyla ilgili kura çekimi yapacak.

Emniyetin kesinlikle stada alkollü taraftarları almayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.