Futbolu Ispartaspor'da Bırakmak İstiyorum

Futbolu Ispartaspor'da Bırakmak İstiyorum

Yayınlanma:
Futbolu Ispartaspor'da Bırakmak İstiyorum

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı ziyaret eden Kasımpaşa Spor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan, futbolu Ispartaspor’da bırakmak istediğini söyledi.

Isparta’nın gururu, Türk futbolunun gelecek vaat eden isimlerinden Kasımpaşa Spor’un yıldız futbolcusu Yusuf Erdoğan, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı İstanbul’da ki ikametinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa – Galatasaray maçındaki muhteşem futbolu ve attığı golle otoritelerden tam not alan Erdoğan, önceki gün Ispartaspor Kulüp Başkanı Yazgan’ı ziyaret etti.

Yazgan ile olan samimiyetiyle de dikkat çeken Erdoğan, zamanı geldiğinde futbolu Ispartaspor’da bırakmak istediğinin altını bir kez daha çizdi. Isparta ve Türk futbolu hakkında Atakan Yazgan ile sohbet eden Erdoğan şartların uyduğu bir hafta şehre gelip Ispartaspor’un maçını izlemek istediğini belirtti.

Ziyaretten dolayı son derece mutlu ve memnun olduğunu ifade eden Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi ve Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: ‘Yusuf, memleketimizin yetiştirdiği değerli bir yetenektir.

Ispartalı kardeşlerine her zaman örnek olmuştur. Futbolu ve karakteriyle herkese örnek olan Erdoğan’ın daha iyi yerlerde olması hepimizin en büyük futbol temennilerindendir. Kendisine tekrardan başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.