G.Saray G.Antep'i Ağırlıyor

Süper Lig’in ilk haftasında bu akşam saat 21.45’te, Türk Telekom Arena’da Gaziantepspor ve Galatasaray oynayacak karşılaşmada taraftarıyla buluşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 11:52
G.Saray G.Antep'i Ağırlıyor

Sarı kırmızılı ekipte yalnızca, Sabri Sarıoğlu cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Gaziantepspor’da ise eksik futbolcu yok.

GALATASARAY
MUSLERA
EBOUE
SEMİH
CHEDJOU
HAKAN
HAMİT
MELO
SELÇUK
SNEIJDER
BURAK
DROGBA

GAZİANTEPSPOR
KARCEMARSKAS
ŞENOL
BINYA
KEMAL
EKREM
MEDUNJANIN
BEKİR
TURGUT
SERDAR
CENK
SERNAS

Arena’da kupa şov!
SÜPER Lig’i Gaziantep maçı ile Arena’da açacak olan G.Saray, kupa şovu yapacak. Geçen yıl Hatay’da yaşanan patlama ve Fenerbahçeli bir taraftarın derbi sonrası öldürülmesi nedeniyle şampiyonluk kutlamalarını iptal eden G.Saray, Gaziantep maçı öncesi 19. şampiyonluk kupası, Emirates Cup ve Türkiye Süper Kupası’nı sahaya getirecek.
Chedjou siftah yapıyor

Galatasaray’ın Lille Kulübü’nden 6.3 milyon Euro’ya transfer ettiği Aurelien Chedjou, sarı kırmızılı forma ile ilk resmi maçına bugün Gaziantep karşısında çıkacak.

1 Maç daha var
Kayserispor-Sivasspor
SÜPER Lig’de bugün 1 karşılaşma daha yapılacak. Mert Nobre ve Jaja gibi yıldızları kadrosuna katan Kayserispor, Utaka ve Manuel da Costa tarzı tecrübeli oyuncuları renklerine bağlayan Sivasspor’u ağırlıyor. İki ekip arasındaki mücadele, saat 20.00’de Kayseri BŞB Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak. Mücadelede hakem Yunus Yıldırım düdük çalacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.