G.Saray Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonu ilk hafta maçında son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, konuk ettiği Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek Gaziantepspor'un TT Arena'daki yenilmezlik serisine son verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2013 11:25
G.Saray Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim cezası nedeniyle Gaziantepspor maçını tribünden takip etti.

Yeni evine 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında taşınan sarı-kırmızılı ekip, o sezon Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştiği Gaziantepspor'a karşı ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybederken, Türk Telekom Arena'daki rövanş 0-0 sonuçlandı ve tur atlayan taraf konuk ekip olmuştu. Bu skor'un ardından Galatasaray TT Arena'da sezonun ilk maçında hem 3 puanı kaptı, hem de Gaziantepspor'u ilk kez kendi evinde yenmiş oldu.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Sneijder ve 51. dakikada Burak Yılmaz kaydederken, konuk ekibin tek golü ise 75. dakikada genç oyuncu Muhammet Demir'den geldi.

Sezona Emirates Cup ve Süper Kupa morali ile giren sarı kırmızılılar, evinde oynadığı yeni sezonun ilk maçını da kazanarak Spor Toto Süper Lig’e kayıpsız başladı.

ASLAN İYİ BAŞLADI
Sezona Süper Kupa moraliyle başlayan Galatasaray, ligin ilk maçında Gaziantepspor'u konuk etti. Hafta boyunca konuşulan 'Burak meselesine' yıldız oyuncuyu ilk 11'de sahaya sürerek son veren Fatih Terim, savunmada Chedjou'ya şans tanıdı. Amrabat ise yabancı kontenjanına takıldı ve tribünde oturdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.