G.Saray Selçuk İnan için harekete geçiyor

G.Saray, Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda ısrarla görmek istediği Trabzonlu'nun işini bitirmek için düğmeye bastı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 17:59
G.Saray Selçuk İnan için harekete geçiyor

Transfer harekatını yurtdışında sürdüren Galatasaraylı yöneticiler rotayı Türkiye'ye çevirdi. "Selçuk İnan tam bize göre bir oyuncu" açıklamasını yapan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, vakit kaybetmeden milli yıldız için harekete geçilmesini istedi.

Hürriyet'in haberine göre: Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu için "Lig bitmeden Selçuk ile görüşmeyin. Bu etik olmaz" talimatını veren Aysal, Selçuk İnan'ın transferinin mutlu sonla tamamlanması için de kesenin ağzını açtı.

Kaçırmak istemiyorlar

Galatasaray'ın talip olduğu Hamit Altıntop'un, Real Madrid'e transfer olması üzerine sarı kırmızılılar bu kez Selçuk'u elinden kaçırmak istemiyor. Selçuk için önlerinde rakip olarak Fenerbahçe'nin de yer alması Galatasaray'ın elini hızlı tutmasına neden oluyor.

Milli oyuncuyu ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Cimbom bugün Selçuk'un menajeri ile görüşecek. Aynı zamanda yıldız futbolcu ile de temasa geçilecek.

Fatih Terim'in gözdesi

Selçuk İnan'a "hayır" diyemeyeceği bir rakam teklif edilecek.

Trabzonspor'un sözleşme yenilemesi için yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği yıldız futbolcuya, Galatasaray yönetimi minimum 3 milyon Euro'luk bir teklif sunup, transferi bitirmeyi planlıyor.

Teknik direktör Fatih Terim'de Galatasaray'ın yerli oyuncu kalitesini arttırma adına Selçuk İnan transferinin bitirilmesini istedi.

Terim, Amerika'ya gidecek olsa da Galatasaray'daki görevini unutmayıp Selçuk için de devrede olacak. Orta sahanın güçlü ve pres yapma özelliğinin olması gerektiğini önemle vurgulayan Terim, Selçuk'un transferini ısrarla istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.