G.Saray'dan Beşiktaş'a Transfer Çalımı

Süper Lig'de ikincilik için kıyasıya bir rekabete giren Beşiktaş ve Galatasaray transferde de müthiş bir rekabet içerisindeler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2014 11:35
G.Saray'dan Beşiktaş'a Transfer Çalımı

Sezon sonunda takımlarını güçlendirmek için şimdiden harekete geçen takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'nin adım adım şampiyonluğa gittiği ligde ikincilik için kıyasıya bir rekabete giren Beşiktaş ve Galatasaray transfer de de büyük bir rekabet içerisindeler. Öyle ki Ada basını iki ezeli rakibin de aynı yıldız oyuncu için teklif yaptığını açıkladı.
Türkler istiyor

Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'a transferi son anda gerçekleşmeyen Manchester Ctiy'nin yıldızı Lescott için İngiliz basını çok önemli bir iddia ortaya attı. Beşiktaş'ın çok istediği yıldız için Galatasaray'ın devreye girdiğini yazan Footballdirectnews adlı spor sitesi Mancini'nin Lescott'ı takıma kazandırabileceğini ve bu konuda avanatajları olduğunu belirtti.

Galatasaray'dan rakibine gol
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız için bonservis parası ödenmeyecek olması kulüpleri bu transfer konusunda aceleci davranmaya iterken Galatasaray'ın transferi bitirmek üzere olduğu idda edildi. Haberde Beşiktaş'ın hala oyuncuyla anlaşamadığının altı çizilirken Lescott'ın seneye sarı kırmızılı formayı giyme ihtimalinin fazla olduğu belirtildi.

Özellikle önceki günlerde Ünal Aysal'ın Mancini'nin kendi bütcesini kendi yaratacak açıklaması ve büyük bütceli transferlerden kaçınacağız söylemi Lescott transferini olası kılıyor. İngiliz savunmacının Haziran ayında sözleşmesi sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.